Biefstuk met knoflookchampignons

Verwijder de steeltjes van de champignons. Bestrijk de buitenkant met wat olie en plaats de champignonhoeden in een bakblik.
Maak een kruidenboter door de overige ingrediënten in een vijzel tot een homogene massa te wrijven.
Doe in elke champignonhoed een flinke theelepel van de boter en plaats het bakblik in een voorverwarmde oven van 180 graden Celcius. Haal na ± 10 minuten, of langer als u wilt, het bakblik uit de oven en serveer de champignons als hapje bij knapperig stokbrood.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s